Banda alergare DYNAMIC MILE | Review si Sfaturi utile

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

DYNAMIC MILE este un model de banda de alergare potivita pentru cei ce vor sa inceapa sa se antreneze acasa, oferind siguranta si flexibilitate. Spre deosebire de alergatul in aer liber, banda ofera mai multa siguranta si flexibilitate, fiindca elimina riscul de a va accidenta din cauza suprafetelor denivelate sau accidentate, timp in care va permite sa va antrenati la orice ora, indiferent de cum se prezinta vremea. Alergatul ofera multiple beneficii precum imbuantatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, reducerea tensiunii arteriale si a gradului de vascozitate al sangelui, precum si cresterea numarului de celule rosii si a debitului de sange.

Banda de alergare DYNAMIC MILE este un model ce se poate plia, ocupand foarte putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 40 cm latime si 106 cm lungime, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg. In principiu, se recomanda alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. Cu ajutorul rolelor de transport din dotare, poate fi mutata cu usurinta dintr-un loc in altul.

Covorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric avand o putere de 2 CP. Astfel puteti obtine o viteza de la 1 la 14 km/h. Aceasta poate fi reglata folosind cele doua taste rapide din dotare 3-6 km/h, iar cu ajutorul variatorului manual ce permite reglarea in trepte de 0.1 km/h. In acelasi timp, banda permite si reglarea nivelului de inclinare, in acest sens oferind trei optiuni. Cu cat unghiul de inclinare este mai mare, cu atat antrenamentul devine mai solicitant. Atat computerul, cat si motorul sunt alimentate electric cu energie provenita de la reteaua de 220 V. Montata in pozitia de lucru, banda dispune de un cadru tubular vopsit rabatabil pe verticala, dar si de o pereche de manere de sprijin din neopren ce fac priza buna cu mana.

DYNAMIC MILE este prevazuta cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza informatii referitoare la distanta, viteza, durata, numar de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. Totodata, banda pune la dispozitie 12 programe care optimizeaza antrenamentul astfel incat veti reusi sa obtineti rezultatele dorite mai rapid. Mai mult decat atat, pentru ca antrenamentul sa devina mai placut, aparatul prezinta doua boxe integrate de 2 inch si ofera posibilitatea conectarii cu mufa Jack la interfata Mp3 pentru a va putea bucura de melodiile preferate in timp ce va antrenati.

DYNAMIC MILE review

Banda beneficiaza si de sistem de amortizare in sase puncte avand rolul de a absorbi socurile, ceea ce o face excelenta si pentru persoanele care se confrunta cu probleme articulare sau kilograme in plus. Mai mult decat atat, sistemul de siguranta din dotare sub forma unei chei magnetice intrerupe imediat antrenamentul in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului. Dimensiunile aparatului sunt de 146 cm inaltime, 60 cm latime si 160 cm lungime.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Banda de alergare DYNAMIC MILE este un model special proiectat pentru antrenament acasa, fiind o optiune buna pentru incepatori si intermediari. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata, modelul in discutie functionand in parametrii optimi si pune la dispozitie o serie de programe utile. De asemenea, este stabila, silentioasa si usor de reglat, exact ceea ce isi doreau. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: DYNAMIC MILE

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 12 programe de antrenament
  • Sistem de siguranta si sistem de amortizare
  • Stabila si silentioasa
  • Boxe integrate, mufa Jack, interfata MP3

Contra

  • Nu au fost identificate

One thought on “Banda alergare DYNAMIC MILE | Review si Sfaturi utile”

  1. Buna ziua!
    Cum se face reglarea nivelului de inclinare pentru cele trei opțiuni?
    Mulțumesc anticipat celui ce-mi descrie modul de reglaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *