Banda de alergat electrica Aphex SMART-100 Review si Pareri utile

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Aphex SMART-100 este o banda de alergat electrica ce poate fi o solutie excelenta pentru cei care vor sa se antreneze in confortul propriului camin. Alergatul ofera beneficii multiple de la imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, reducerea tensiunii arteriale si a gradului de vascozitate al sangelui, dar si cresterea numarului de celule rosii si a debitului de sange. Banda de alergare este o alternativa prin care va puteti mentine un stil de viata activ.

Banda de alergare Aphex SMART-100 poate fi pliata usor ocupand putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 46 cm latime si 136 cm lungime, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg. Se recomanda alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. Totodata, rolele de transport din dotare va ajuta sa mutati mai usor banda dintr-un loc in altul.

Aceasta este echipata cu un motor de 2 CP, ce asigura o functionare lina si constanta. Totodata, viteza maxima pe care o puteti atinge este de 18 km/h pe care o puteti regla cu ajutorul variatorului manual sau a tastelor rapide. De asemenea, puteti regla si unghiul de inclinare al benzii pentru un antrenament mai intens. Computerul si motorul din dotare sunt alimentate cu energie electrica provenita de la reteaua de 220 V. Amplasata in pozitia de lucru, banda include un cadru tubular vopsit rabatabil pe verticala si o pereche de manere de sprijin din neopren ce fac priza buna cu mana.

Aphex SMART-100 este dotata si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza distanta, durata, viteza, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Totodata, aparatul beneficiaza si de 15 programe de antrenament prestabilite.

Aphex SMART-100 pareri

Sistemul de siguranta sub forma unei chei magnetice opreste imediat covorul rulant daca utilizatorul se dezechilibreaza. Sistemul de amortizare absoarbe socurile, banda putand fi folosita in siguranta si de catre cei cu probleme articulare si kilograme in plus.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului. Dimensiunile benzii sunt de 172.2 cm lungime, 80.1 cm latime si 142.7 cm inaltime, avand o gerutate de 70 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Aphex SMART-100 este o banda de alergare foarte eficienta pentru cei ce isi doresc un stil de viata activ si imbunatatirea sanatatii. Cumparatorii sunt multumiti de ea si confirma ca se antreneaza regulat si functioneaza excelent. Totodata, este usor de transportat si de depozitat, fiind o solutie buna si pentru apartamente. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Aphex SMART-100

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Sistem de siguranta si sistem de amortizare
  • Viteza maxima de 18 km/h
  • 16 trepte de inclinare
  • 15 programe de antrenament

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *