Banda alergare Orion Travel J300 Review si Recomandari

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Orion Travel J300 este o bicicleta de alergare electrica speciala pentru cei ce vor sa faca miscare in confortul propriului camin. Este potrivita pentru orice tip de utilizator, indiferent de gen sau varsta, dar incepatori sau intermediari. Alergatul ofera beneficii multiple cum ar fi imbunatatirea sanatatii imii si a intregului sistem carduiovascular, reducerea tensiunii arteriale si a gradului de vascozitate a sangelui si cresterea numarului de celule rosii si a debitului de sange.

Banda de alergare Orion Travel J300 este un model ce se pliaza, ocupand putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 40 cm latime si 100 cm lungime, putand sustine o greutate de pana la 100 de kg. Se recomanda alegerea unei benzi ce poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. Datorita rolelor de transport din dotare, poate fi transportata usor dintr-un loc in altul.

Covorul rulant se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric avand o putere de 1 CP. Puteti obtine astfel o viteza cuprinsa intre 1-10 km/h, pe care o puteti regla cu ajutorul tastelor rapide sau a variatorului manual. De asemenea, puteti regla si unghiul de inclinare in functie de cele patru trepte disponibile. Atat computerul, cat si motorul sunt alimentate electric cu energie provenita de la reteaua de 220 V. Montata in pozitia de lucru, beneficiaza de un cadru tubular vopsit rabatabil pe verticala si o pereche de manere de sprijin din neopren ce fac priza buna cu mana.

Banda dispune de un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza informatii referitoare la durata antrenamentului, distanta, viteza de alergare, numarul de calorii arse si pulsul. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere. Mai mult decat atat, include si suport pentru tableta care va va ajuta sa animati antrenamentul.

Orion Travel J300 review

Sistemul de siguranta sub forma unei chei magnetice permite oprirea imediata a covorului rulant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. Totodata, centrul de greutate prevazut cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante impiedica deplasarea benzii in timpul exercitiului.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Orion Travel J300 este o banda de alergare foarte accesibila ca pret, ideala pentru cei care doresc sa inceapa sa se antreneze acasa. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale, a fost o alegere inspirata. Ofera o buna stabilitate, este usor de reglat si silentioasa in timpul functionarii. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Orion Travel J300

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.3/10

Design

9.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de siguranta
  • Usor de reglat
  • Silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *