Banda de alergare electrica FitTronic Hiper1000 Review si Pareri utile

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

FitTronic Hiper1000 este o banda de alergare electrica excelenta pentru cei ce doresc sa inceapa sa se antreneze acasa. Este o alternativa foarte accesibila ca pret, care poate fi folosita de catre orice fel de utilizator. Alergatul ofera beneficii importante precum imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, reducerea tensiunii arteriale si a gradului de vascozitate a sangelui, dar si cresterea numarului de celule rosii si a debitului de sange.

Banda de alergare FitTronic Hiper1000 poate fi pliata, ocupand foarte putin spatiu de depozitare. Aceasta poate sustine o greutate de pana la 110 kg. Se recomanda alegerea unei benzi ce poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, gratie rolelor de transport din dotare, poate fi mutata usor dintr-un loc in altul.

Covorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric avand o putere de 2.5 CP. Puteti obtine astfel o viteza cuprinsa intre 1 si 10km/h. Computerul si motorul din dotare sunt alimentate cu energie provenita de la reteaua de 220 V.

Pe computer puteti monitoriza parametrii precum distanta, viteza, durata si numar de calorii arse. Totodata, include o telecomadna cu ajutorul careia veti putea regla banda si realiza setarile dorite. Bratele benzii sunt prevazzute cu suport pentru telefon.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce impiedica deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului. Dimensiunile benzii sunt de 122 cm lungime, 50 cm latime si 12.5 cm inaltime, iar greutatea de 22 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Banda de alergare FitTronic Hiper1000 este ideala pentru incepatori oferind un antrenament stabil. Clientii actuali sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata. Banda este usor de reglat, foarte compacta atunci cand nu este folosita, ocupand putin spatiu de depozitare. De asemenea, este silentioasa in timpul antrenamentului si foarte stabila. O recomanda, astfel, mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Pareri pe scurt: FitTronic Hiper1000

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

8.8/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Telecomanda
  • Usor de reglat
  • Stabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *