Banda alergare Kingsmith R2 Review si Pareri pertinente

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Kingsmith R2 este o banda de alergare ideala pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa chiar si atunci cand spatiul este limitat. Poate fi o solutie mai sigura si mai flexibila decat alergatul in aer liber datorita lipsei suprafetelor denivelate, dar si a posibilitatii de a va antrena oricand doriti. Mai mult decat atat, alergatul ofera beneficii multiple de la imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular pana la reducerea tensiunii arteriale si a gradului de vascozitate a sangelui, precum si cresterea numarul de celule rosii si a debitului de sange.

Banda de alergare Kingsmith R2 beneficiaza de pliere dubla, ocupand foarte putin spatiu de depozitare. Covorul de alergare masoara 61 cm latime si 120 cm lungime si poate sustine o greutate de pana la 110 kg. Se recomanda alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. Gratie rolelor de transport din dotare, o puteti muta foarte usor dintr-un loc in altul.

Covorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric avand o putere de 1.25 CP. Astfel, puteti obtine o viteza de pana la 10 km/h. Puteti controla banda foarte usor folosind telecomanda cu care vine la pachet.

Display-ul LED afiseaza o serie de informatii importante pentru a monitoriza antrenamentul. De asemenea, aveti posibilitatea de a instala aplicatia KS Fit care va face antrenament si mai placut, dar si mai eficient. Cu ajutorul miscarii picioarelor puteti regla viteza. Senzorii de presiuni localizati la baza aparatului monitorizeaza in timp real pasii utilizatorului pentru a oferi un raspuns rapid la intentiile sale de ajustare imediata a vitezei.

Aparatul poate fi folosit in doua moduri: mod automat si mod manual. In cadrul modului automat, viteza este controlata automat de un algoritm inteligent, iar utilizatorul nu va mai trebui sa foloseasca telecomanda. Astfel, se va accelera automat in zona frontala, iar in zona din mijloc viteza ramane constanta. Modul manual presupune mai intai deblocarea modului incepator cu ajutorul telecomenzii, a panoului LED sau din aplicatie. Poate fi utilizat atat pentru mers, cat si pentru alergat.

Banda include sistem de amortizare care absoarbe socurile astfel incat sa poata fi utilizata si de catre cei care se confrunta cu probleme articulare sau kilograme in plus.

Dimensiunile acesteia sunt de 145.2 cm lungime, 72 cm latime si 103.2 cm inaltime, avand o greutate de 36 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Kingsmith R2 este o alternativa buna de banda de alergare pentru uz casnic ce ocupa putin spatiu. Cumparatorii sunt multumiti de performantele acesteia si declara ca pentru nevoile lor a fost o alegere corecta. Este usor de instalat si de folosit, poate fi mutata facil datorita rotile din dotare si ofera un antrenament eficient si echilibrat. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este avantajos.

Pareri pe scurt: Kingsmith R2

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.4/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Siguranta in utilizare
  • Aplicatia fitness
  • Pliere dubla
  • Sistem amortizare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *