Review: Banda de alergat electrica Lotto Fitness Corso 3

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Lotto Fitness Corso 3 este o banda de alergat potrivita pentru uz casnic, ce ofera un antrenament eficient si echilibrat. Reprezinta o varianta mai sigura si mai flexibila decat alergatul in aer liber datorita lipsei de suprafete denivelate, dar si datorita faptului ca puteti face sport oricand, indiferent de vremea de afara. Alergatul asigura beneficii importante asupra sanatatii cum ar fi imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, reducerea tensiunii arteriala si a vazcozitatii sangelui, cresterea debitului de sange si numarului de celule rosii etc. O puteti folosi atat pentru a scapa de kilogramele nedorite, cat si pentru tonifierea corpului.

Banda de alergat Lotto Fitness Corso 3 se poate plia cu usurinta, ocupand astfel foarte putin spatiu de depozitare. PLierea si deplierea se realizeaza automat, foarte usor. Covorul rulant masoara 42 cm latime si 125 cm lungime, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 130 de kg. In principiu, se recomanda alegerea unei benzi care are capacitatea de a sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, este foarte usor de mutat dintr-un loc in altul datorita rotilor de transport din dotare.

Gratie sistemului de amortizare a socurilor, banda poate fi folosita fara probleme chiar si de catre persoane supraponderale sau cu probleme articulare. Covorul rulant se deplaseaza datorita fortei de tractiune a motorului electric, avand o putere de 2 CP, ceea ce inseamna ca veti putea atinge o viteza cuprinsa intre 1-14 km/h. Aceasta poate fi modificata cu ajutorul tastelor rapide sau prin intermediul variatorului manual. In acelasi timp, banda dispune de 15 trepte de inclinare, unghiul de inclinare putand fi reglat prin intermediul tastelor rapide sau cu ajutorul variatorului manual. Este important de stiut – cu cat unghiul de inclinare este mai mare, cu atat nivelul de dificultate al antrenamentului creste.

Banda Lotto Fitness Corso 3 dispune si de un computer cu display cu diagonala de  5 inch, permitand verifica mai multor parametri: nivel puls, viteza, timp, distanta, calorii arse si nivel de inclinare. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati la nivelul manerelor. De asemenea, banda este prevazuta cu intrare MP3 si boxe, ceea ce va va permite sa ascultati melodiile preferate in timp ce va antrenati.

Lotto Fitness Corso 3 display

Banda beneficiaza si de sistem de siguranta, ceea ce inseamna ca antrenamentul poate fi intrerupt instant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. Centrul de greutate al acesteia prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului in timpul exercitiului.

Concluzii si Pareri

Lotto Fitness Corso 3 este o banda de alergare potrivita pentru uz casnic, silentioasa si stabila, ce ar putea constitui o alternativa avantajoasa ca pret. Cumparatorii actuali confirma acest lucru si declara ca pentru nevoile lor este exact ceea ce trebuie. Le place faptul ca este silentioasa, nu ocupa mult spatiu, iar ca mod de utilizare este foarte intuitiva. O recomanda si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Lotto Fitness Corso 3

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.2/10

Design

9.1/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Silentioasa si stabila
  • Intrare MP3, boxe integrate
  • Sistem de siguranta si sistem de amortizare
  • Pliabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *