Review: Banda de Alergare Electrica SCUD M3 Tokyo

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

SCUD M3 Tokyo este o banda de alergare special conceputa pentru uz casnic ce ofera un antrenament echilibrat chiar la voi acasa. Este o alternativa mai sigura si mai flexibil decat alergatul in aer liber, gratie lipsei de suprafete denivelate, dar si posibilitatii de a face sport indiferent de vremea capricioasa. In plus, alergatul imbunatateste sanatatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, reduce tensiunea arteriala si vascozitatea sangelui, precum creste numarul de celule rosii si debitul de sange. Poate fi utilizata atat pentru a va mentine in forma, cat si pentru a atinge conditia fizica dorita.

Banda de alergat SCUD M3 Tokyo poate fi pliata cu usurinta, ocupand putin spatiu in locuinta. Suprafata de alergare masoara 40 cm latime si 105 cm lungime, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg. In general, este recomandata alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In acelasi timp, poate fi mutata foarte usor dintr-o camera in alta datorita rotilor de transport din dotare.

Covorul rulant se deplaseaza datorita fortei de tractiune a motorului electric ce are o putere de 2 CP, putand obtine o viteza cuprinsa intre 1-16 km/h. Aceasta poate fi modificata usor cu ajutorul tastelor rapida sau a variatorului manual. Motorul si computerul din dotare sunt alimentate cu energie electrica provenita de la reteaua de 220 V. Montata in pozitia de lucru, prezinta un cadru tubular vopsit, ce poate fi rabatat pe verticala, dar si o pereche de manere de sprjin din neopren ce fac priza foarte buna cu mana.

Sistemul de amortizare a socurilor permite folosirea acestei benzi si de catre persoanele supraponderale sau cu probleme articulare.

Pe bara de rezistenta, este amplasat computerul cu display LCD unde pot fi verificate urmatoarele informatii: viteza, distanta, caloriile arse, timpul si nivelul pulsului. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. Mai mult decat atat, banda dispune de 12 programe ce ofera un antrenament eficient. In plus, beneficiaza si de mufa jack de 3.5 mm ce permite conectarea telefonului sau a tabletei.

SCUD M3 Tokyo display

Sistemul de siguranta din dotare sub forma unei chei magnetice permite oprirea imediata a benzii in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. Mai mult decat atat, aceasta prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Dimensiunile aparatului sunt de 130 cm lungime, 64 cm latime si 126 cm inaltime, avand o greutate de 32.5 kg.

Concluzii si Pareri

SCUD M3 Tokyo este o banda de alergare eficienta, potrivita pentru a fi folosita chiar in confortul propriei locuinte. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca pentru nevoile lor este exact ceea ce trebuie. Este silentioasa, echilibrata, usor de asamblat si de folosit si nu au preintampinat neplaceri. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: SCUD M3 Tokyo

9.1

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.0/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 12 programe de antrenament
  • Mufa jack pentru conectare telefon sau tableta
  • Silentioasa si stabila
  • Sistem de siguranta si sistem de amortizare

Contra

  • Fara inclinare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *