Banda de Alergare Magnetica Scud Run T3 – Gri – Review detaliat

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Scud Run T3 este o banda de alergare magnetica, ideala pentru cei ce vor sa faca putina miscare in confortul propriei locuinte, indiferent de varsta sau gen. Ofera o stabilitate buna si utilizata consecvent poate ajuta la arderea kilogramelor nedorite, cat si la mentinerea conditiei fizice. In plus, alergatul, in general, imbunatateste sanatatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, reduce tensiunea arteriala, creste debitul de sange si asa mai departe. Poate fi o varianta mult mai sigura si flexibila spre deosebire de alergatul in aer liber, fiindca nu mai exista denivelari si nici nu mai trebuie sa depindeti de vremea capricioasa.

Banda Scud Run T3 se poate plia foarte usor, astfel ca atunci cand nu este folosita ocupa extrem de putin spatiu in locuinta. Covorul de alergare masoara 35 cm latime si 100 cm lungime, suficient de mare incat sa nu existe riscul de a depasi suprafata respectiva. In plus, datorita rotilor de transport din dotare paote fi mutata foarte usor dintr-un loc in altul.

Covorul se deplaseaza datorita fortei de impingere exercitata de picioarele utilizatorului care se antreneaza. Amplasata in pozitia de lucru, bicicleta dispune de un cadru tubular vopsit ce se poate rabata in pozitie verticala, avand o pereche de manere de sprijin din neopren. Pe bara de rezistenta se afla computerul cu display LCD, unde putem monitoriza timpul, viteza, distanta, numarul de calorii consumate si scanarea. Greutatea maxima pe care o poate sustine este de 100 de kg. Se recomanda alegerea unei benzi ce poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit aparatului sa se deplaseze in timpul antrenamentului. Dimensiunile aparatului sunt de 110 cm lungime, 56 cm latime si 110 cm inaltime, avand o greutate de 30 de kg.

Concluzii si Pareri

Scud Run T3 este o banda de alergare destul de simpla si nu cu foarte multe functii si tehnologii, insa, in mare parte isi face treaba destul de bine. Cumparatorii sunt multumiti de ea si ofera un antrenament echilibrat, exact ceea ce ei aveau nevoie. Este usor de folosit, iar la final, se poate plia, astfel ca spatiul de depozitare ocupat nu este mare. Totodata, considera raportul calitate/pret a fi unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Scud Run T3 

8.4

Pret

9.0/10

Calitate

8.0/10

Fiabilitate

8.8/10

Functii

8.0/10

Design

8.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de folosit
  • Roti de transport
  • Plabila

Contra

  • Lipsa senzori pentru puls

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *