Banda de alergare Voit, 2 HP, 14 km/h V-max

Banda de alergare Voit, 2 HP, 14 km/h V-max, inclinare manuala 3 trepte : Review complet

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Banda de alergare Voit este o varianta special de gandita pentru uz casnic ce asigura un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Ofera siguranta si flexibilitate permitand antrenarea la orice ora, indiferent de vremea instabila, fara risc de accidentare din cauza suprafetelor denivelate.

Banda Voit este un model pliabil, ceea ce inseamna ca ocupa foarte putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 42 cm latime si 124 cm lungime. Este prevazuta si cu role de transport ceea ce inseamna ca este foarte usor de mutat dintr-un loc in altul.

Covorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric avand o putere de 2 CP. Puteti obtine o viteza de pana la 14 km/h. Totodata, puteti regla si nivelul de inclinare manual, in functie de cele trei trepte disponibile. Cu cat unghiul de inclinare este mai mare cu atat gradul de dificultate al antrenamentului creste.

In acelasi timp, este prezent si un computer cu display ce permite montorizarea duratei, vitezei, distantei, a numarului de calorii arse, dar si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. De asemenea, sunt prezente si 12 programe de antrenament prestabilite, trei programe manuale si un program user. In plus, va puteti conecta la aparat prin intermediul Bluetooth-ului.

Sistemul de amortizare permite absorbtia socurilor, astfel ca aparatul poate fi folosit cu incredere inclusiv de catre persoanele care se confrunta cu probleme articulare sau kilograme in plus. Sistemul de siguranta permite oprirea imediata a covorului rulant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante prevenind deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului. Dimensiunile aparatului sunt de 175 cm lungime, 75 cm latime si 135 cm inaltime, avand o greutate de 58 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Banda de alergare Voit poate fi o varianta optima pentru un antrenament eficient presupunand un mod de functionare sigur. Cumparatorii actuali sunt multumiti de modul in care banda isi face treaba, declarand ca este stabila, silentioasa, are o putere mare, dar si o gama variata de programe de antrenament. In plus, este foarte usor de asamblat si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Banda de alergare Voit

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Design

9.3/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 trepte de inclinare
  • Sistem de siguranta si sistem de amortizare
  • 12 programe presetate, 3 programe manuale si un program user
  • Bluetooth

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *