Banda de alergat electrica BodyFit A1000 : Review si Recomandari

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

BodyFit A1000 este o banda de alergat potrivita pentru uz casnic ce poate fi folosita de catre orice fel de utilizatori indiferent de gen, varsta sau pregatire. Poate fi o optiune mai sigura si mai flexibila decat alergatul in aer liber, datorita lipsei suprafetelor denivelate, dar si a posibilitatii de a va antrena oricand.

Banda de alergat BodyFit A1000 se poate plia, astfel ca nu ocupa mult spatiu in locuinta. Covorul rulant masoara 38 cm latime si 100 cm lungime, avand capacitatea de a sustine o greutate de maxim 100 de kg. Este recomandata alegerea unei benzi ce poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat greutatea voastra. In acelasi timp, poate fi mutata foarte usor dintr-un loc in altul gratie rolelor de transport.

Covorul ruleaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric inregistrand o putere de 2 CP. Viteza maxima pe care o puteti obtine este de 12 km/h. Nivelul pulsului este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere. Totodata, aparatul prezinta 12 programe de antrenament ce va ajuta sa obtineti mai usor rezultatele dorite.

BodyFit A1000 display

Datorita sistemului de amortizare, banda poate fi folosita inclusiv de catre cei care se confrunta cu kilograme in plus sau probleme articulare. Sistemul de siguranta sub forma unei chei magnetice permite interuperea antrenamentului daca utilizatorul se dezechilibreaza.

Totodata, centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul antrenamentului. Si pentru ca vine 95% asamblata, va fi foarte usor de montat si de pus in functiune.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

BodyFit A1000 este un model care se descurca eficient putand fi folosita de catre orice utilizator, chiar de catre cei mai putin experimentati. Cumparatorii sustin ca este o banda care se descurca eficient, fiind stabila, usor de folosit si silentioasa. Nu au intampinat niciun fel de probleme cu ea, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: BodyFit A1000

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

9.1/10

Design

9.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 12 programe de antrenament
  • Sistem de siguranta si sistem de amortizare
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *