Banda de alergat electrica Bodyfit Z1000 Review si Recomandari

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

Bodyfit Z1000 este o banda de alergat electrica simpla si accesibila ca pret, care poate fi o alternativa buna pentru cei cu un buget mai restrans. Dar pentru inceput, va invitam sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a verifica daca produsul in discutie corespunde nevoilor voastre.

Banda de alergat Bodyfit Z1000 este un model pliabil ce ocupa putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergaremasoara 38 cm latime si 100 cm lungime si poate sutine o greutate de pana la 100 de kg. Se recomanda, in principiu, alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, rolele de transport va ajuta sa o mutati mai usor dintr-un loc in altul.

Covorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric avand o putere de 2 CP. Astfel, puteti obtine o viteza maxima de pana la 10 km/h. Atat motorul, cat si computerul sunt alimentate electric cu energie provenita de la reteaua de 220 V.

Bodyfit Z1000 este prevazuta si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti vizualiza durata, viteza, distanta, respectiv numarul de calorii arse. De asemenea, include si suport pentru telefon sau tableta, ceea ce va ajuta sa animati antrenamentul.

Bodyfit Z1000 review

Sistemul de siguranta opreste imediat covorul rulant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. Aceasta presupune un mod de functionare lin si silentios. Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului.

Modelul in discutie masoara 131 cm lungime, 56 cm latime si 100 cm inaltime, avand o greutate de 20 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Banda de alergat electrica Bodyfit Z1000 este o solutie eficienta prin care puteti face miscare chiar in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt de parere ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere corecta, multi dintre ei utilizand-o pentru recuperari medicale. Este stabila, silentioasa si usor de folosit, exact ceea ce aveau nevoie. Astfel, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Bodyfit Z1000

9

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

8.7/10

Design

8.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Silentioasa
  • Stabila
  • Usor de folosit
  • Sistem de siguranta

Contra

  • Integreaza doar functii de baza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *