Banda de alergat, CECOTEC 7009 – Review si Pareri obiective

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Cecofit Run Step 7009 este o banda de alergare foarte accesibila ca pret ce poate fi folosita in siguranta in confortul propriei locuinte. Alergatul imbunatateste sanatatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, reduce tensiunea arteriala si gradul de vascozitate al sangelui, precum creste numarul de celule rosii si debitul de sange. Poate fi folosita fara probleme de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen.

Banda Cecofit Run Step 7009 este un model pliabil, astfel ca atunci cand nu este folosita nu va ocupa mult spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 36 cm latime si 98 cm lungime, avand capacitatea de a sustine o greutate de 120 de kg. Se recomanda alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, cu ajutorul rotilor de transport din dotare va fi foarte usor de mutat dintr-un loc in altul.

 CECOTEC 7009 pliata

Covorul rulant se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric, atingand o viteza de pana la 10 km/h. Beneficiaza de sistem de amortizare care are rolul de a absorbi socurile, astfel ca aparatul va putea fi folosit chiar si de catre persoanele supraponderale sau care se confrunta cu probleme articulare.

Cecofit Run Step 7009 este dotata cu un computer cu display LCD prin intermediul caruia puteti verifica viteza, distanta, durata, numarul de calorii arse si functia scanare. De asemenea, dispune si de 12 programe de antrenament ce optimizeaza eficient antrenamentul. In plus, prezinta boxe integrate existand posibilitatea de a conecta smartphone-ul sau tableta, dar si suport special pentru sticla de apa.

 CECOTEC 7009 consola

Sistemul de siguranta sub forma unei chei magnetice opreste instant covorul rulant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. De asemenea, banda prezinta un centru de greutate cu o baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului in timpul exercitiului.

Concluzii si Pareri

CECOTEC 7009 este o banda de alergare simpla, dar care ofera un antrenament echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Clientii actuali sunt multumiti de ea si declara ca pentru nevoile lor isi face treaba cu succes. Sustin ca este echilibrata, usor de reglat si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare in locuinta, astfel ca o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: CECOTEC 7009

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

9.1/10

Design

8.9/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 12 programe de antrenament
  • Conectare tableta sau telefon
  • Difuzoare integrate

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *