Banda de alergare DHS 1431, motor 1.25 CP : Review detaliat

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

Banda de alergare DHS 1431 este un model special proiectat pentru uz casnic, oferind un antrenament eficient si echilibrat. Poate fi o varianta mai sigura si mai flexibila decat alergatul in aer liber, putandu-va antrena oricand indiferent de vremea capricioasa. Alergatul in general imbunatateste sanatatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, reduce tensiunea arteriala si a gradului de vascozitate a sangelui, dar creste si numarul de celule rosii si debitul de sange.

DHS 1431 se poate plia cu usurinta, ocupand foarte putin spatiu de depozitare. Covorul rulant masoara 69 cm latime si 150.9 cm lungime, avand capacitatea de a sustine o greutate de maxim 100 de kg. Este recomandat sa optati pentru un model care poata sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In acelasi timp, poate fi mutata cu usurinta dintr-un loc in altul gratie rolelor de transport.

Covorul ruleaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric cu o putere de 1.25 CP. Viteza pe care o puteti obtine este de maxim 12 km/h. Aceasta poate fi reglata cu usurinta cu ajutorul variatorului manual ori cu ajutorul tastelor rapide. Nivelul de inclinare poate fi reglat pana la 15%. Cu cat unghiul de inclinare este mai mare cu atat gradul de dificultate al antrenamentului creste.

Banda este dotata cu un computer cu display ce face posibila verificarea celor mai importanti parametrii: timp, distanta, viteza, calorii consumate, nivel puls si inclinare. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati la nivelul manerelor.

DHS 1431 computer

Sistemul de siguranta sub forma unei chei magnetice permite oprirea imediata a benzii in cazul in care utilizatorul s-ar dezechilibra. De asemenea, centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante prevenind astfel deplasarea aparatului pe timpul exercitiului.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Banda de alergare DHS 1431 este un model special gandit pentru uz casnic ce ofera un antrenament eficient si echilibrat. Cumparatorii actuali sunt de parere ca pentru nevoile lor este produsul potrivit, fiind usor de folosit si foarte silentioasa. De asemenea, sunt incantati si de faptul ca pot regla si gradul de inclinare pentru a determina nivelul de efort depus. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: DHS 1431

9

Pret

9.1/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

9.0/10

Design

8.9/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de siguranta
  • Usor de reglat
  • Depozitare facila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *