Banda de mers nemotorizata DOMYOS W100 | Review si Recomandari

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

V-ati hotarat ca este timpul sa faceti putina miscare in confortul propriului camin si sunteti in cautarea unei benzi de mers la un pret cat mai rezonabil? Modelul DOMYOS W100 ar putea fi o optiune de luat in considerare, sigura si eficienta pentru orice categorie de utilizatori, indiferent de varsta, gen sau pregatire. Mai mult decat atat, o puteti folosi si in cazul recuperarilor medicale, insa aici este nevoie, bineinteles, de recomandarea medicului specialist. In plus, constituie o solutie favorabila atunci cand doriti sa faceti miscare, iar vremea capricioasa nu va avantajeaza.

Banda DOMYOS W100 este un model pliabil, ceea ce inseamna ca atunci cand nu este folosita ocupa foarte putin spatiu pentru depozitare. Suprafata de mers este de 38 cm latime si 115 cm lungime si are capacitatea de a sutine o greutate de pana la 110 kg. In principiu, specialistii ne recomanda sa optam pentru un  model care poate sustine o greutate cu cel putin 10-15% mai mare decat propria greutate. Gratie rolelor de transport din dotare o puteti muta foarte usor dintr-o camera in alta.

Modelul in discutie este o banda nemotorizata, ceea ce inseamna ca nu dispune de motor, ci covorul se va deplasa cu ajutorul fortei exercitate de utilizator. Pentru a spori gradul de dificultate al antrenamentului, aveti posibilitatea de a regla unghiul de inclinare pana la 15%, in trepte de 1%. Manerele sunt usor curbate facand priza foarte buna cu mana, astfel incat antrenamentul sa poata decurge normal si in siguranta.

Totodata, aceasta beneficiaza si de un computer cu display LCD prin intermediul caruia puteti verifica distanta, durata, viteza, numarul de calorii arse si numarul de pasi. Gratie modului obiectiv, puteti alege un obiectiv pe care sa il atingeti la fiecare dintre sedinte.

Bandă de mers nemotorizată W100

DOMYOS W100 este prevazuta cu sistem de amortizare sub forma de perne elastice ce au capacitatea de a absorbi socurile. Montajul se realizeaza destul de usor, urmand instructiunile nu ar trebui sa va ia mai mult de 30 de minute.

Dimensiunile produsului sunt de 122 cm lungime, 110 cm inaltime si 66 cm latime, avand o greutate de 29 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

DOMYOS W100 este un model de banda de mers pentru uz casnic foarte practic si util, cu ajutorul caruia aveti posibilitatea de a face putina miscare in confortul propriului camin. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata, produsul in discutie fiind foarte stabill, usor de folosit si silentios. Il folosesc cu regularitate si nu au intampinat probleme,motiv pentru care il recomanda si altor utilizatori care sunt in cautarea unei benzi simple, dar eficiente, apreciind raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: DOMYOS W100

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

8.8/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de amortizare
  • Functie obiectiv
  • Nivel inclinare pana la 15%
  • Stabila si silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *