Banda de alergare inSPORTline Excel Run – Review si Impresii

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

inSPORTline Excel Run este o banda mecanica potrivita pentru utilizatorii de toate varstele foarte accesibila ca pret. Poate fi eficienta atat pentru a scapa de kilogramele in plus, cat si pentru a ne mentine in forma. Trebuie sa reamintim faptul ca alergatul, in sine, imbunatateste sanatatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, creste debitul de sange si numarul de celule rosii, precum scade tensiunea arteriala si gradul de vascozitate al sangelui.

Banda de alergare inSPORTline Excel Run se poate plia foarte usor, ocupand foarte putin spatiu de depozitare in locuinta. Suprafata de alergare masoara 110 cm lungime si 35 cm latime, putand sustine o greutate de pana la 100 de kg. In principiu, este recomandata alegerea unei benzi ce are capacitatea de a sustine o greutate mai mare cu 10-15% decat propria greutate. In plus, este foarte usor de mutat dintr-o camera in alta datorita rotilor de transport din dotare.

De asemenea, banda beneficiaza de un computer cu display unde putem verifica informatii referitoare la distanta, viteza, numar calorii arse si nivel puls. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor amplasati la nivelul manerelor. De asemenea, putem controla viteza gratie celor 8 nivele de reglaj, precum putem regla si inclinarea acesteia in functie de cele doua nivele din dotare.

 inSPORTline Excel Run display

Verifica oferta de azi!

Din punct de vedere tehnologic, banda este dotata cu o volanta de 8 kg ce determina miscarea aparatului. Totodata, prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea acesteia in timpul exercitiului. Dimensiunile benzii sunt de 155 cm lungime, 66 cm latime si 150 cm inaltime, avand o greutate de 30 de kg.

Concluzii si Pareri

inSPORTline Excel Run este o banda de alergare practica fie si pentru cei mai putin experimentati, dar care au nevoie sa faca putina miscare. Cumparatorii sustin ca se antreneaza bine cu ajutorul acestui aparat, o folosesc zilnic fara probleme, iar multi dintre clienti sunt chiar si mai in varsta. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: inSPORTline Excel Run

8.5

Pret

8.8/10

Calitate

8.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.0/10

Design

8.3/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • 8 trepte de viteza
  • Roti transport

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *