Banda de alergare EVERFIT TFK 135 SLIM R | Review si Recomandari

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

EVERFIT TFK 135 SLIM R este o banda de alergare electrica special proiectata pentru cei care doresc sa se antreneze in siguranta, in confortul propriului camin. Poate fi o solutie mult mai sigura si mai flexibila decat alergatul in aer liber, datorita lipsei suprafetelor denivelate, precum si posibilitatii de a va antrena oricand in confortul propriului camin. Alergatul ofera beneficii semnificative incepand cu imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem vascular, precum si reducerea tensiunii si a gradului de vascozitate al sangelui, respectiv cresterea numarului de celule rosii si a debitului de sange. O puteti folosi atat pentru a va mentine in forma, cat si pentru a atinge forma fizica dorita.

Banda de alergare EVERFIT TFK 135 SLIM R este un model pliabil care ocupa foarte putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 40 cm latime si 112 cm lungime, avand capacitatea de sustine og reutate de pana la 90 de kg. In principiu, se recomanda alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, gratile rolelor de transport din dotare, poate fi usor de transportat dintr-un loc in altul.

Covorul se deplaseaza cu ajutorul forte de tractiune a motorului electric avand o putere maxima de 2.5 CP. Astfel, puteti obtine o viteza de pana la 8 km/h. Totodata, aparatul beneficiaza de sistem automat de lubrifiere a benzii, dar si sistem de amortizare cu patru elastomeri avand capacitatea de a absori socurile, ceea ce o face o alegere excelenta si pentru persoanele care se confrunta cu probleme articulare sau kilograme in plus.

Banda EVERFIT TFK 135 SLIM R prezinta si co consola cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza viteza, distanta, durata, numarul de calorii arse si nmarul de pasi. In acelasi timp, beneficaiza si de suport pentru tableta sau smartphone, respetiv difuzoare Bluetooth integrate pentru a va putea bucura de muzica preferata in timp ce va antrenati.

Astfel, modelul in discutie reprezinta o solutie optima pentru cei care vor sa faca putina miscare acasa, iar pe de alta parte poate fi o varianta excelenta si pentru cei care au nevoie de recuperare medicala, la recomandarea medicului specialist. Poate fi folosita de catre orice categorie de utilizatori, indiferent de varsta, gen sau pregatire.

Dimensiunile acesteia sunt de 139 cm lungime, 73.5 cm latime si 110 cm inaltime, avand o greutate de 33 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Banda de alergare EVERFIT TFK 135 SLIM R este un model potrivit pentru cei care s-au hotarat ca este timpul sa inceapa sa faca miscare oferind un bun echilibru si un mod de utilizare intuitiv. Clientii au declarat ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere inspirata, chiar daca banda nu prezinta functii sofisticate, totusi functioneaza eficient, in parametrii optimi. Este usor de mutat dintr-un loc in altul si nu ocupa mult spatiu de depozitare, aspect pe care le apreciaza. Considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: EVERFIT TFK 135 SLIM R

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

8.8/10

Design

9.1/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de amortizare
  • Suport tableta/telefon
  • Bluetooth
  • Pliabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *