Banda alergare KINGSMITH WalkingPad TRMC21F Review si Pareri

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

KINGSMITH WalkingPad TRMC21F este o banda de alergare electrica foarte practica pentru cei ce vor sa faca miscare in confortul propriului camin. Alergatul ofera beneficii multiple precum imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, reducerea tensiunii arteriale si a gradului de vascozitate a sangelui, precum si cresterea numarului de celule rosii si a debitului de sange. Este o varianta mai sigura si mai flexibila decat alergatul in aer liber datorita lipsei suprafetelor denivelate, dar si a posibilitatii de a va antrena oricand doriti.

Banda de alergare KINGSMITH WalkingPad TRMC21F este un model cu pliere dubla ocupand foarte putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 44 cm latime si 120 cm lungime si poate sustine o greutate de pana la 220 kg. Este recomandat sa alegeti o banda care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat greutatea voastra.

Covorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric avand o putere de 1.2 CP. Viteza pe care o puteti obtine este cuprinsa intre 0.5-10 km/h. Motorul este alimentat electric cu energie provenita de la reteaua de 220 V.

KINGSMITH WalkingPad TRMC21F permite doua moduri de functionare: mers si alergare. Controlul vitezei se realizeaza cu ajutorul picioarelor. Totodata, include si telecomanda cu care puteti ajusta intreg antrenamentul. De asemenea, include un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica viteza, durata sau distanta antrenamentului. De asemenea, prin intermediul protocolului NFC va puteti conecta telefonul la interfata benzii. Mai mult decat atat este compatibila si cu aplicatii fitness precum KS Fitness ce ofera cursuri fitness, dar si exercitii personalizate in functie de obiceiurile utilizatorului. Mai mult decat atat, include si suport detasabil unde puteti aseza telefonul mobil.

Centrul de greutate beneficiaza de o bazad e sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea in timpul execitiului. Dimensiunile acesteia sunt de 145.5/102.5 cm lungime, 70 cm latime si 107-15.5 cm inaltime, avand o greutate de 37.5 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

KINGSMITH WalkingPad TRMC21F este un aparat fitness ideal pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa. Cumparatorii sunt de parere ca pentru nevoile sale a fost o alegere potrivita. Banda este usor de folosit, sigura si stabila, dar si silentioasa. In opinia lor, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: KINGSMITH WalkingPad TRMC21F

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Design

9.3/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Pliere dubla
  • Aplicatie fitness
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *