Banda alergare KINGSMITH WalkingPad TRX21F Review si Pareri utile

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

KINGSMITH WalkingPad TRX21F este o banda de alergare special proiectata pentru cei ce doresc sa se antreneze in siguranta in confortul propriului camin. Ofera un antranement flexibil si sigur, datorita lipsei suprafetelor denivelate si a posibilitatii de a va antrena oricand doriti. Alergatul imbunatateste santatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, reduce tensiunea arteriala si gradul de vascozitate al sangelui si creste numarul de celule rosii si debitul de sange.

Banda de alergare KINGSMITH WalkingPad TRX21F este un model pliabil ce ocupa putin spatiu de depozitare in locuinta. Suprafata de alergare masoara 46 cm latime si 121 cm lungime, putand sustine o greutate de pana la 110 kg. Se recomanda alegerea unei benzi ce poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, cu ajutorul rolelor de transport din dotare, poate fi mutata usor dintr-un loc in altul.

Covorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric avand o putere de 1.2 CP. Puteti obtine astfel o viteza de pana la 12 km/h. Computerul si motorul din dotare sunt alimentate cu energie electrica proveita de la reteaua de 220 V.

Prin intermediul display-ului din dotare puteti verifica distanta, viteza, durata, numarul de calorii arse. Totodata, puteti conecta telefonul mobil si puteti utiliza aplicatia fitness KS Fit care va face antrenamentul si mai distractiv, ajutandu-va sa atingeti mai usor obiectivele prestabilite.

Sistemul de siguranta sub forma unei chei magnetice opreste covorul rulant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. Sistemul de amortizare absoarbe socurile astfel incat banda sa poata fi utilizata si de catre cei care se confrunta cu probleme articulare sau kilograme in plus.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante prevenind deplasarea benzii in timpul exercitiului. Dimensiunile acesteia sunt de 142-22.6 cm lungime, 72-71 cm latime si 102-95.5 cm inaltime, avand o greutate de 38 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

KINGSMITH WalkingPad TRX21F este un model de banda de alegare special proiectata pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata. Este silentioasa, stabila, usor de folosit, iar plierea este ingenioasa, ocupand putin spatiu de depozitare. Dupa parerea lor, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: KINGSMITH WalkingPad TRX21F

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Pliere dubla
  • Aplicatie fitness
  • Sistem de siguranta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *