Banda de alergat Life Gear WalkFIT – 97530 – Review si Recomandari

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Life Gear WalkFIT – 97530 este o banda de alergare foarte accesibila ca pret ce poate fi folosita cu incredere de catre orice fel de utilizatori in confortul propriei locuinte. Aceasta poate fi o varianta mai sigura si mai flexibila decat alergatul in aer liber, intrucat nu exista suprafete denivelate, precum permite realizarea antrenamentului dorit indiferent de vremea capricioasa. Alergatul poate imbunatati sanatatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, reduce tensiunea arteriala si gradul de vascozitate al sangelui si creste numarul de celule rosii si debitul de sange.

Banda de alergat Life Gear WalkFIT – 97530 este un model pliabil, ocupand foarte putin spatiu de depozitare in locuinta. Suprafata de alergare masoara 40 cm latime si 124 cm lungime, putand sustine o greutate de pana la 110 kg. In general, se recomanda alegerea unei benzi care are capacitatea de a sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, datorita rotilor de transport din dotare, aceasta poate fi mutata foarte usor dintr-o camera in alta.

Covorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric, avand o putere de 2 CP. Putem obtine o viteza cuprinsa intre 1 km/h si 13 km/h. Aceasta poate fi reglata cu ajutorul tastelor rapide 3. 6 sau 9 sau prin intermediul variatorului manual.

Banda este prevazuta si cu o consola prin intermediul careia putem verifica distanta, viteza, timpul, pulsul si caloriile consumate. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. De asemenea, prezinta si doua suporturi mici unde poti depozita un pahar cu apa si alte obiecte utile. In plus, aparatul este prevazut cu 8 programe de antrenament, dintre care 7 presetate si unul manual.

Life Gear WalkFIT - 97530 consola

Unghiul de inclinare poate fi si el reglat usor, in functie de cele trei nivele disponibile. Cu cat unghiul de inclinare este mai mare, cu atat gradul de dificultate al antrenamentului creste.

Nu lipseste nici sistemul de siguranta sub forma unei chei magnetice care intrerupe instant covorul rulant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. In plus, datorita sistemului de amortizare care absoarbe socurile, banda poate fi folosita inclusiv de catre cei ce sufera de probleme articulare sau de catre persoanele supraponderale.

Life Gear WalkFIT – 97530 este prevazuta si cu o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante prevenind deplasarea acesteia in timpul exercitiului. Dimensiunile acesteia sunt de 140 cm lungime, 66 cm latime si 144 cm inaltime, avand o greutate de 46 de kg.

Concluzii si Pareri

Life Gear WalkFIT – 97530 este o banda de alergare simpla, ideala pentru incepatori sau pentru cei care vor sa faca putina miscare in confortul propriei locuinte. Cumparatorii actuali sunt multumiti de ea si sustin ca pentru nevoile lor este exact ceea ce trebuie. Este usor de folosit, silentioasa, iar dupa utilizare, ocupa foarte putin spatiu de depozitare. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Life Gear WalkFIT - 97530

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.2/10

Design

9.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 8 programe de antrenament
  • Sistem de amortizare si sistem de siguranta
  • Usor de transportat
  • Pliabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *