Banda de alergat electrica Orion SMART Y1 Review si Pareri utile

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Orion SMART Y1 este o banda de alergat electrica potrivita pentru cei care vor sa inceapa antrenamentul acasa. Alergatul ofera beneficii majore precum imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, reducerea tensiunii arteriale si a gradului de vascozitate a sangelui, precum si cresterea numarului de celule rosii si a debitului de sange. Este o solutie mai sigura si mai flexibile decat alergatul in aer liber datorita lipsei suprafetelor denivelate, dar si a posibilitatii de a va antrena oricand doriti.

Banda de alergat Orion SMART Y1 este un model pliabil ce ocupa putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 100 cm lungime si 35 cm latime, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 90 de kg. Se recomanda alegerea unei benzi ce poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare. De asemenea, gratie rolelor de transport din dotare, o puteti muta usor dintr-un loc in altul.

Covorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric avand o putere continua de 1 CP si o putere maxima de 2 CP. Viteza maxima pe care o puteti obtine este de 10 km/h pe care o puteti regla usor cu ajutorul variatorului manual sau a tastelor rapide. Puteti regla, de asemenea, si unghiul de inclinare in functie de cele trei trepte disponibile. Cu cat unghiul de inclinare este mai mare cu atat gradul de dificultate al antrenamentului creste.

In acelasi timp, banda include si un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica informatii referitoare la: distanta, durata, viteza, numar de calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Computerul si motorul sunt alimentate electric cu energie provenita de la reteaua de 220 V. Totodata, aceasta integreaza si tehnologia Bluetooth ceea ce va permite sa va conectati cu aplicatii fitness FitShow, Zwift si Kinomap.

Orion SMART Y1 review

Aplicatia FitShow va permite sa va atingeti obiectivele mai usor si sa variata antreanmentele. De asemenea, puteti regla viteza si planul de functionare, primiti sfaturi in timp real si monitortizati trasee. Aplicatia Kinomap permite vizualizarea progresului pe harta, reglarea inclinarii in functie de videoclipul ales si stabilirea obiectivelor. Aplicatia Zwift va permite sa va antrenati pe trasee organizate de antrenori, sa va conectati cu alti utilizatori si sa simulati trasee reale.

Sistemul de siguranta sub forma unei chei magnetice opreste imediat covorul rulant daca utilizatorul se dezechilibreaza. Sistemul de amortizare absoarbe socurile, astfel ca banda poate fi utilizata in siguranta si de catre persoanele cu probleme articulare sau kilograme in plus.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul exercitiului.

Modelul in discutie masoara 125.5 cm lungime, 59 cm latime si 117 cm inaltime.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Orion SMART Y1 este o banda de alergat electrica potrivita pentru cei ce vor sa inceapa antrenamentul acasa. Clientii sunt multumiti de alergerea facuta si declara ca pentru nevoile lor a fost aparatul potrivit. Este usor de reglat, aplicatiile fitness sunt foarte interactive si fac antrenamentul mai eficient si mai placut. Dupa parerea lor, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Orion SMART Y1

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de siguranta si sistem de amortizare
  • Aplicatii fitness
  • Pliabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *