Banda de alergare TECHFIT MT99 | Review si Sfaturi utile

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

TECHFIT MT99 este o banda de alergare special proiectata pentru uz casnic, ce asigura un antrenament sigur si eficient pentru orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Poate fi o varianta mai sigura si mai flexibila decat alergatul in aer liber, datorita posibiltatii de a va antrena oricand, dar si datorita lipsei suprafetelor denivelate. Alergatul imbunatateste sanatatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, reduce tensiunea arteriala si gradul de vascozitate al sangelui si creste numarul de celule rosii si debitul de sange.

Banda de alergare TECHFIT MT99 este un model pliabil, ceea ce il face foarte usor de depozitat. Suprafata de alergare masoara 40 cm latime si 110 cm lungime, putand sustine o greutate de pana la 120 de kg. Se recomanda alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. Cu ajutorul rolelor de transport din dotare, o puteti muta cu usurinta dintr-un loc in altul.

Covorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric inregistrand o putere de 1.5 CP. Viteza pe care o puteti obtine este cuprinsa intre 1 si 10 km/h. De asemenea, permite si reglarea nivelului de inclinare, manual, in functie de cele trei trepte disponibile. Computerul si covorul din dotare sunt alimentate cu energie electrica provenita de la reteaua de 220 V. Montata in pozitia de lucru, banda dispune de un cadru tubular vopsit rabatabil pe verticala prevazut cu neopren.

TECHFIT MT99 este prevazuta si cu un computer cu display ce permite monitorizarea duratei, vitezei, distantei, numarului de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere. Totodata, aparatul prezinta 12 programe de antrenamet, doua suporturi pentru sticla de apa si suport penttru tableta sau telefonul mobil. In plus, puteti folosi aplicatia Fit Show &Kinomap pentru un antrenament mai distractiv.

Modelul in discutie este dotat si cu sistem de siguranta sub forma unei chei magnetice ce permite oprirea imediata a benzii in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului.

Dimensiunile produsului sunt de 143 cm lungime, 63.5 cm latime si 106.5 cm inaltime, avand o greutate de 29 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Banda de alergare TECHFIT MT99 este un model excelent pentru cei care isi doresc sa se antreneze in siguranta acasa, fiind usor de folosit, dar si de depozitat. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna pentru ceea ce aveau nevoie si declara ca produsul este foarte bun, usor de reglat, silentios si stabil. Antrenamentul cu acest aparat este foarte placut, motiv pentru care recomanda si altor utilizator apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TECHFIT MT99

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.6/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de reglat
  • Sistem de siguranta
  • Bluetooth
  • Silentioasa si stabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *