Banda de alergat Electrica TECHFIT WP-500H Review si Recomandari

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

TECHFIT WP-500H este o banda de alergare electric accesibila ca pret, care poate fi de mare folos pentru cei ce vor sa faca miscare in confortul propriului camin. Alergatul ofera beneficii multiple de la imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, pana la reducerea tensiunii arteriale si a gradului de vascozitate a sangelui, precum si cresterea numarului de celule rosii si a debitului de sange.

Banda de alergat TECHFIT WP-500H este un model pliabil ce ocupa putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 42 cm latime si 110 cm lungime, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 110 kg. Se recomanda alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare. Gratie rolelor de transport din dotare, poate fi transportata cu usurinta.

Covorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric avand o putere de 2 CP. Puteti atinge o viteza de pana la 10 km/h. Computerul si motorul sunt alimnetate cu energie electrica provenita de la reteaua de 220 V.

TECHFIT WP-500H include un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza durata, distanta si viteza. De asemenea, include Bluetooth ceea ce va permite sa va conectati cu aplicatii mobile precum Kinomal, Fitshow, Zwift optimizand antrenamentul. Dispune si de telecomanda care va va permite sa porniti si opriti banda, dar si sa reglati viteza de alergare.

Sistemul de siguranta sub forma unei chei magnetice opreste covorul rulant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea acestuia pe parcursul exercitiului.

Dimensiunile benzii sunt de 137 cm lungime, 71 cm latime si 110 cm inaltime, avand o greutate de 30 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

TECHFIT WP-500H este o varianta buna pentru incepatori sau intermediari ce asigura un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt multumiti de ea sustinand ca pentru nevoile sale este un aparat potrivit. Functioneaza bine, este echilibrata si stabila si nici nu ocupa mult spatiu. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TECHFIT WP-500H

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Sistem de siguranta
  • Aplicatii fitness
  • Telecomanda
  • Pliabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *