Banda alergare electrica Tempo T810 – Review detaliat

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Tempo T810 este o banda de alergare electrica, potrivita, in principiu, pentru incepatori si intermediari, indiferent de varsta sau de gen, ce doresc sa faca putina miscare chiar la ei acasa. Personal, as alege banda de alergare in detrimentul alergatului in aer liber fiindca, in primul rand, ofera mai mult siguranta datorita inexistentei suprafetelor denivelate, iar pe de alta parte, nu va mai trebui sa depindem de vremea de afara. In plus, in sezonul rece este mai greu sa putem iesi in parc, astfel ca, banda ne va fi mereu la dispozitie indiferent de zi sau de ora. Alergatul reuseste sa imbunatateasca in mod considerabil sanatatea inimii si a sistemului cardiovascular, reduce tensiunea arteriala, creste debitul de vascozitate al sangelui, numarul de celule rosii si asa mai departe. Acest model de banda poate fi utilizat atat pentru arderea grasimii, cat si pentru tonifierea corpului.

Pentru ca se poate plia, banda Tempo T810 ocupa extrem de putin spatiu de depozitare. In plus, beneficiind de doua roti foarte rezistente, aceasta poate fi mutata foarte usor dintr-o camera in alta.

Suprafata de alergare este de 120 cm lungime si 41 cm latime, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 110 kg. Este recomandat sa alegeti o banda de alergare ce poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. Covorul se deaplaseaza datorita fortei de tractiune a motorului electric ce are o putere nominala de 1.3 CP si o putere totala de 2.25 CP. Viteza pe care o putem obtine este cuprinsa intre 1 si 16 km/h. Putem modifica viteza fie prin tastele rapide de 2, 4, 6, 8, 10, 12 km/h, fie prin intermediul variatorului manual in pasi de 0.1 km/h. In plus, putem modifica si unghiul de inclinare, in functie de cele trei nivele disponibile sau in pasi de 0.1% pana la 6%, marind astfel nivelul de efort depus. Alimentarea motorului, dar si a computerului se realizeaza cu energie electrica preluata de la reteaua de 220 V. Amplasata in pozitia de lucru, aparatul beneficiaza de un cadru tubular rabatabil in pozitie verticala, dar si de o pereche de manere de sprijin din neopren. Este prezent si sistemul de amorizare socuri, ceea ce face ca banda sa poata fi folosita si de catre cei cu probleme articulare sau persoane supraponderale.

Aparatul dispune si de un computer cu display LED cu 12 programe de antrenament presetate ce afiseaza viteza de deplasare, distanta, timpul, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Datorita butoanelor rapide, putem modifica foarte usor viteza de deplasare. Nivelul pulsului este masurat cu ajutorul senzorilor din dotare. In plus, beneficiaza de o parte si de alta a computerului de doua suporturi unde putem depozita sticla de apa si alte obiecte utile.

 Tempo T810 display

Banda dispune de sistem de siguranta ce intrerupe activitatea benzii in cazul in care va veti dezechilibra. Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante ce nu permit benzii sa se deplaseze in timpul antrenamentului.

Dimensiunile acesteia sunt de 465 cm lungime, 66 cm latime si 127 cm inaltime, avand o greutate de 60 de kg.

Concluzii si Pareri

Tempo T810 este o banda de alergare care functioneaza in parametrii optimi fiind foarte sigura si eficienta, insa este necesara respectarea unui program riguros inclusiv alimentar. Cumparatorii au declarat ca nu au preintampinat probleme cu ea, ba chiar din prima clipa i-a surprins placut, fiindca a fost usor de asamblat. Modul de functionare este unul eficient, este silentioasa si foarte stabila. Nu au ce sa ii reproseze pana in acest moment, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tempo T810

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.0/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 12 programe presetate
  • Suport sticla
  • Silentioasa
  • Pliabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *