Banda de alergare Magnetica TOORX POWER-MAG Review si Pareri

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

TOORX POWER-MAG este o banda de alergare special proiectata pentru antrenament acasa ce ofera siguranta si flexibilitate. Spre desoebire de alergatul in aer liber, aceasta va permite sa va antrenati oricand doriti si sa nu depindeti niciodata de vremea capricioasa. Alergatul ofera beneficii multiple de la imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular pana la reducerea tensiunii arteriale si a gradului de vascozitate a sangelui, respectiv cresterea numarului de celule rosii si a debitului de sange.

Banda de alergare TOORX POWER-MAG este un model pliabil ce ocupa foarte putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 46 cm latime si 125 cm lungime, avand capacitatea de a sustine o greutate impresionanta de pana la 180 de kg. In principiu, se recomanda alergerea unei benzi care poate sustine o greutate cu cel putin 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, rolele de transport va ajuta sa mutat usor banda dintr-un loc in altul.

Aceasta este prevazuta si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica urmatoarele: distanta, durata, viteza, numar de calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. De asemenea, puteti regla si nivelul de inclinare in functie de cele trei optiuni disponibile. Cu cat unghiul de inclinare este mai mare cu atat antrenamentul devine mai solicitant.

TOORX POWER-MAG review

Sistemul de amortizare ce consta in 6 elastomeri care absorb socurile face ca banda sa fie sigura si pentru cei care se confrunta cu probleme articulare sau kilograme in plus. Sistem de siguranta opreste covorul rulant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza.

Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 20 de kg fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorul, precum si aparatul in sine. Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul exercitului.

Modelul in discutie masoara 140 cm lungime, 76.5 cm latime si 144.5 cm inaltime, avand o greutate de 75 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Banda de alergare TOORX POWER-MAG este un model fiabil si rezistent ce ofera un antrenament echilibrat. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si confirma ca este o banda realizata din materiale rezistente ce pot sustine greutati impresionante. Este usor de folosit, antrenamentul se desfasoara in parametrii optimi, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TOORX POWER-MAG

9.8

Pret

9.5/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.7/10

Design

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Rezistenta si fiabila
  • Poate sustine o greutate de pana la 180 de kg
  • Sistem de siguranta si sistem de amortizare
  • Usor de transportat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *