Banda de alergat electrica FitTronic D100 – Review si Impresii

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

FitTronic D100 poate fi o alternativa foarte buna pentru cei ce doresc sa faca miscare, insa nu au timp sau din varii motive nu pot ajunge la sala de fitness. In plus, spre deosebire de alergatul in aer liber, aceasta banda ofera mai multa siguranta datorita lipsei suprafetelor denivelate, dar si flexibilitate, fiindca nu mai este necesar sa depindem de vremea capricioasa. Este important de reamintit faptul ca aleratul in sine imbunatateste sanatatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, scade gradul de vascozitate al sangelui si tensiunea arteriala, creste numarul de celule rosii si debitul de sange etc. Poate fi o varianta excelenta atat pentru a scapa de kilogramele in plus, cat si pentru mentinerea conditiei fizice.

Banda de alergat FitTronic D100 se poate plia foarte usor, astfel incat sa ocupe foarte putin spatiu de depozitare. Plierea si deplierea se realizeaza cu ajutorul unui piston autoblocant, ambele operatiuni realizandu-se extrem de simplu. Covorul rulant masoara 43 cm latime si 126 cm lungime, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 110 kg. Este recomandata alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu cel putin 10-15% mai mare decat propria greutate. In pus, este usor de mutat dintr-o camera in alta datorita celor doua roti foarte rezistente din dotare.

Covorul se deplaseaza datorita fortei de tractiune a motorului electric cu sistem de transmisie Wide V-Belt Drive System, avand o putere nominala de 1.75 CP, asigurand o functionare silentioasa si sigura. Viteza pe care o putem obtine cu ajutorul acestui aparat este cuprinsa intre 1 si 14 km/h. Aceasta poate fi modificata fie prin intermediul tastelor rapide 6, 8, 10, 12 km/h, fie cu ajutorul variatorului manual. Datorita factorului de putere, performantele si consumul enegetic sunt optimizate. Astfel, reuseste sa obtina un consum energetic mai mic cu pana la 25%. Dupa 15-20 de zile va trebui sa introduceti 90 ml de ulei in sistemul de lubrefiere automata, dupa care aparatul va putea fi folosit 1000 de km fara probleme. Dupa cei 1000 de kg, se recomanda realimentarea aceluiasi sistem cu o cantitate similara de ulei.

Alimentarea motorului si a computerului se realizeaza cu energie electrica preluata de la reteaua de 220 V. Montata in pozitia de lucru, dispune de un cadru tubular vopsit ce se poate rabata in pozitie verticala, dar si de o pereche de manere de sprijin din neopren. Unghiul de inclinare poate fi si el ajustat, in acest sens, beneficiind de trei pozitii, ce determina practic gradul de dificultate al antrenamentului. In plus, este prezent si sistemul de amortizare al socurilor, ceea ce face ca aparatul sa fie potrivit si pentru persoane suprapodenderale sau cu probleme articulare.

Banda FitTronic D100 este echipata cu un calculator cu display LCD unde putem monitoriza viteza, timpul, pulsul, distanta, caloriile consumate si gradul de inclinare. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor speciali montati la nivelul manerelor. Beneficiaza, deopotriva, si de 12 programe presetate P1-P12, oferind un antrenament cat se poate de eficient. Functia Smart preia ultimul antrenament realizat. Banda poate fi conectata la internet, putand fi preluate programe populare de fitness online direct de pe tableta cum ar fi iFit Bluetooth. Astfel atat programul presetat, cat si aplicatia online pot inregistra si monitoriza progresul vostru de-a lungul timpului. Tasta mode de pe consola permite selectarea modului de lucru, iar tasta progr selectarea programului de lucru. Tastele start/stop fac posibila pornirea, respectiv oprirea programului de antrenament, iar prin intermediul sagetilor putem mari sau micsora viteza. Datorita posibilitatii conectarii externe prin USB, putem asculta muzica preferata chiar direct de pe stick. In plus, beneficiaza si de suporturi pentru sticla de apa, card SD si doua boxe stereo de 2 inch ce pot fi conectate la o mufa Jack cu interfata MP3. Tastele sunt confortabile, fiind protejate de o folie rezistenta la transpiratie. Boxele sunt amplasate pe o parte si pe alta a consolei, oferind o experienta audio destul de placuta. Functia de economisire a energiei permite oprirea automata a alimentarii benzii daca aceasta n-a fost folosita pret de 10 minute.

FitTronic D100 display

In principiu, indiferent de scopul pentru care folositi acest aparat, este esential sa obtineti un ritm cardiac potrivit. Sistemul de siguranta permite oprirea instanta a benzii in cazul dezechilibrarii utilizatorului. Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, ce nu permit acesteia sa se deplaseze in timpul antrenamentului.

Concluzii si Pareri

FitTronic D100 este o banda de alergare special gandita pentru a fi folosita in siguranta in confortul propriei locuinte. Cumparatorii actuali confirma acest lucru, declarand ca aceasta isi face treaba exact asa cum promite. Programele din dotare sunt bine gandite, banda este silentioasa si foarte stabila. Montarea acesteia a fost usor de realizat, iar in ansamblu, sunt multumiti de ea. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: FitTronic D100

9.6

Pret

9.7/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 12 programe presetate
  • Conectare tableta
  • Boxe integrate
  • Sistem de amortizare si sistem de siguranta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *