Banda de mers/alergare pentru recuperare medicala TECHFIT POWER W1 – Review si Pareri personale

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

TECHFIT POWER W1 este o banda de alergare potrivita pentru recuperari medicale si nu numai, putand fi o alternativa si pentru cei ce vor sa isi mentina mobilitatea si sa faca miscare in confortul propriei locuinte. In plus, ofera mai multa siguranta spre deosebire de alergatul in aer liber, dar si flexibilitate, fiindca nu mai este necesar sa depindem de vremea instabila. Alergatul imbunatateste sanatatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, creste debitul de sange si numarul de celule rosii, scade tensiunea arteriala si asa mai departe.

Banda TECHFIT POWER W1 se poate plia extrem de usor, iar atunci cand nu este folosita ocupa foarte putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 36 cm latime si 100 cm lungime, putand sustine o greutate de pana la 110 kg. Se recomanda alegerea unei benzi ce are capacitatea de a sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate.

Covorul rulant se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric, cu o putere de 1.25 CP. Astfel, putem obtine o viteza cuprinsa intre 0.6-8 km/h. Motorul si computerul se realizeaza cu energie cu energie electrica preluata de la reteaua de 220 V. In plus, fiind prevazuta cu sistem de amortizare a socurilor, banda poate fi folosita chiar si de catre persoanele cu probleme articulare sau supraponderale.

TECHFIT POWER W1 dispune de computer cu display unde vor fi afisate informatii referitoare lal distanta, timp, viteza, numar calorii arse si nivel puls. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor din dotare localizati la nivelul manerelor. Pentru ca timpul sa treaca mai usor si sa sa va puteti relaxa putin, aici se afla si un suport special unde puteti aseza smartphone-ul sau tableta.

TECHFIT POWER W1 display

Nu lipseste nici sistemul de siguranta care are rolul de a intrerupe activitatea aparatului in cazul dezechilibrarii utilizatorului. Centrul de greutate dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, ce previn deplasarea benzii in timpul exercitiului.

Dimensiunile acesteia sunt de 126.5 cm lungime, 68.5 cm latime si 119.5 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

TECHFIT POWER W1 este o banda de alergare eficienta, potrivtia chiar si pentru un apartament mai putin spatios. Clientii confirma acest lucru si sustin ca este destul de simpla, dar asigura strictul necesar si le acopera nevoile pe care acestia le au. Apreciaza faptul ca este usor de montat, foarte silentioasa si nu ocupa mult spatiu in locuinta, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: TECHFIT POWER W1

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

8.5/10

Design

8.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Silentioasa
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Usor de montat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *