Review: Banda alergare Kondition HM-8900 ULTRA

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Kondition HM-8900 ULTRA este o alternativa, de multe ori, mult mai inspirata decat alergatul in aer liber, mai ales cand vremea nu ne este tocmai favorabila. Este important de amintit faptul ca alergatul imbunatateste sanatatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, creste debitul de sange si numarul de celule rosii, reduce tensiunea arteriala si gradul de vascozitate al sangelui. Aceasta banda poate fi folosita pentru mentinerea conditiei fizice ori pentru a scapa de kilogramele in plus.

Banda Kondition HM-8900 ULTRA se poate plia foarte usor, ocupand extrem de putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 42 cm latime si 120 cm lungime, putand sustine o greutate de 120 de kg. Este recomandata alegerea unei benzi care sa aiba capacitatea de a sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, gratie rotilor din dotare, poate fi mutata foarte usor dintr-o camera in alta.

Covorul se deplaseaza gratie fortei de tractiune a motorului electric ce are o putere de 2 CP, putand obtine o viteza cuprinsa intre 1-14 km/h. Aceasta poate fi modiifcata cu ajutorul variatorului manual sau a tastelor rapide. Si unghiul de inclinare poate fi ajustat intre 0-15% atat prin intermediul variatorului manual, cat si a tastelor rapide. De asemenea, este prezent si sistemul de amortizare a socurilor Soft Drop System prin doua puncte de amortizare, astfel ca poate fi utilizata si de catre persoane supraponderale sau cei cu probleme articulare.

Pe bara de rezistenta, se afla display-ul LCD cu o diagnoala de 5.5 inch, unde putem monitoriza distanta, viteza, timpul, numarul de calorii arse, si pulsul. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati la nivelul manerelor. De asemenea, banda beneficiaza si de 12 programe de antrenament presetate, doua programe de control cardiovascular, un program Body fat si trei programe cu numaratoare inversa. Pentru o experienta mai placuta, exista si doua boxe stereo de 2 inch cu pot fi conectate cu mufa Jack la o interfata Mp3, card reader si mufa USB, amplasate intr-o parte si alta a display-ului.

Sistemul de siguranta din dotare permite oprirea imediata a benzii in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. Centrul de greutate al aparatului dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Dimensiunile benzii sunt de 165 cm lungime, 73.5 cm latime si 130 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Kondition HM-8900 ULTRA este o banda de alergare foarte interesanta ce ofera un antrenament eficient si echilibrat, putand fi folosit in siguranta in confortul propriei locuinte. Cumparatorii actuali sustin ca functioneaze excelent, este silentioasa, iar programele din dotare extrem de utile. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata si considera raportul calitate/pret de departe foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kondition HM-8900 ULTRA

9.7

Pret

9.8/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

9.5/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Programe utile
  • Boxe integrate
  • Stabila si Silentioasa
  • Sistem de amortizare si sistem de siguranta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *