Banda de alergare EcoFit , Mini Walk EcoFit M100S – Review si Recomandari

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Mini Walk EcoFit M100S este o banda de alergare ideala pentru spatii inguste, pentru locuinte mai putin spatioase, ce ofera un antrenament eficient si echilibrat. Pentru ca dispune de un ghidon minimalist, automat spatiu ocupat dupa plierea produsului este mult mai mic. Mai mult decat atat, sistemul magnetic de prindere la perete ofera o pozitionare fixa a aparatului. Sistemul magnetic prezinta doua spoturi magnetice in forma rotunda ce se prind de perete utilizand un adeziv in genul superglue. Avantajul este ca nu deranjeaza vizual si nu incarca inutil spatiul din camera.

Aparatul este dotat cu un motor electric ce are rolul de a determina miscarea unui rotor ce deplaseaza in ritm sustinut suprafata benzii, oferind o viteza reglabila, dar si mai multe nivele de dificultate. O putem folosi atat desculti, cat si incaltati, insa pentru mai mult confort, prefer prima varianta. Se adapteaza necesitatilor oricarui tip de utilizator, incepator sau intermediar. Banda poate fi utilizata cu ghidonul pliat in cazul in care exercitiul este unul la o viteza mai redusa, insa atunci cand viteza creste, recomandam utilizarea ghidonului din dotare pentru a preveni dezechilibrarea. Inaltimea de la sol poate fi reglata intre 4.7-9 cm.

Prezinta o structura solida, cu spatii bine delimitate pentru ca toate elementele unei benzi clasice sa fie integrate intr-un spatiu mai dens. De asemenea, poate sustine o greutate de pana la 100 de kg. Motorul are o putere de 0.9 CP, putand obtine o viteza de pana la 8 km/h. Aceasta este variabila si depinde de zona pe care pasim.

Verifica oferta de azi!

Computerul cu ecran LCD afiseaza pulsul, timpul, distanta, viteza, inclinarea si caloriile consumate. Sistemul magnetic de amortizare a scourilor face ca aceasta banda sa fie eficienta si pentru cei cu probleme articulare sau supraponderali. Suprafata de alergare masoara 46 cm latime si 120 cm lungime. Important de amintit este si faptul ca aparatul vine asamblat si nu necesita montarea sau demontare. Dimensiunile benzii sunt de 145 cm lungime, 67 cm latime si 90 cm inaltime, avand o greutate de 29 de kg.

Concluzii si Pareri

Mini Walk EcoFit M100S este o banda de alergare foarte buna ce ofera un antrenament eficient, fiind usor de folosit. Clientii au declarat ca initial i-a atras la ea faptul ca nu ocupa mult spatiu, iar ulterior, au fost foarte multumiti de modul de functionare. O folosesc regulat si nu au intampinat niciun fel de probleme cu ea. De asemenea, au mai confirmat faptul ca este stabila si foarte silentioasa, exact asa cum trebuie. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Mini Walk EcoFit M100S

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.4/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de depozitat
  • Stabila si silentioasa
  • Sistem de amortizare socuri

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *