Banda de alergat Life Gear Active – 97019 – Review si Sfaturi utile

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Life Gear Active – 97019 este o banda de alergat foarte practica pentru uz casnic ce poate fi folosita in siguranta de catre orice fel de utilizatori. Poate fi o alternativa mai sigura si mai flexibila decat alergatul in aer liber, fiindca va puteti antrena oricand indiferent de vremea capricioasa, fara riscul de a va accidenta din cauza suprafetelor denivate. Alergatul imbunatateste sanatatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, reduce tensiunea arteriala si gradul de vascozitate al sangelui si creste numarul de celule rosii si debitul de sange. Poate fi utila atat pentru cei care vor sa slabeasca, dar si pentru cei care viseaza la un corp mai bine lucrat.

Banda de alergat Life Gear Active – 97019 se poate plia cu usurinta, ocupand foarte putin spatiu de depozitare in locuinta. Suprafata de alergare masoara 40 cm latime si 120 cm lungime, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg. Se recomanda alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, datorita rotilor de transport din dotare, aceasta poate fi mutata foarte usor dintr-un loc in altul.

Covorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric inregistrand o putere de 2 CP. Viteza care poate fi obtinuta este cuprinsa intre 0.8 km/h si 16 km/h. Aceasta poate fi reglata prin intermediul tastelor rapide 2, 4, 6, 8 sau 10 km/h sau cu ajutorul variatorului manual. In plus, si unghiul de inclinare poate fi modificat pana la 3%, beneficiind de trei trepte in acest sens. Cu cat unghiul de inclinare este mai mare, cu atat gradul de dificultate al antrenamentului creste. Amplasata in pozitia de lucru, banda dispune de un cadru tubular vopsit ce se poate rabata pe verticala si de o pereche de manere de sprijin din neopren.

Life Gear Active – 97019 este prevazuta cu un computer cu display prin intermediul caruia putem verifica distanta, viteza, timpul, caloriile arse si ritmul cardiac. Ritmul cardiac este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere. De asemenea, aparatul dispune de 16 programe utile care ajuta la optimizarea antrenamentului.

Life Gear Active - 97019 computer

Este prezent si sistemul de siguranta sub forma unei chei magnetice ce permite oprirea covorului rulant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. Mai mult decat atat, sistemul de amortizare are rolul de a absorbi socurile, astfel incat banda sa poata fi folosita inclusiv de catre cei care se confrunta cu probleme articulare sau kilograme in plus.

Aceasta beneficiaza de un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul antrenamentului. Are o lungime de 108 cm si o greutate de 39 de kg.

Concluzii si Pareri

Life Gear Active – 97019 este o banda de alergare practica, pentru cei care vor sa se mentina in forma fiind ideala pentru uz casnic. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea declarand ca pentru nevoile lor, este produsul potrivit. Sustin ca este usor de folosit, silentioasa si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare, iar programele din dotare sunt bine gandite. O recomanda si altor persoane cu nevovi similare, considerand raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Life Gear Active - 97019

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

8.9/10

Design

8.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de reglat, pliabila
  • Programe de antrenament utile
  • Sistem de siguranta si sistem de amortizare
  • Silentioasa si stabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *