Banda de alergare Home Track HT1000F – Review si Pareri generale

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

Home Track HT1000F este o banda de alergare special gandita pentru uz casnic ce poate fi folosita de catre orice fel de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Alergatul ofera beneficii majore cum ar fi imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, reducerea gradului de vascozitate al sangelui si a tensiunii arteriale si cresterea debitului de sange si a numarului de celule rosii. Poate fi o varianta mai sigura si mai flexibila decat alergatul in aer liber in foarte multe situatii.

Banda de alergare Home Track HT1000F este un model pliabil, ocupand foarte putin spatiu de depozitare in locuinta. Suprafata de alergare masoara 40 cm latime si 115 cm lungime, putand sustine o greutate de pana la 110 kg. Se recomanda alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, datorita rotilor de transport din dotare, aceasta poate fi mutata foarte usor dintr-un loc in altul.

Covorul rulant se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric inregistrand o putere de 1.75 CP. Astfel, viteza pe care o puteti obtine este cuprinsa intre 0.3-16 km/h. Amplasata in pozitia de lucru, dispune de un cadrul tubular vopsit rabatabil pe verticala si o pereche de manere de sprijin. Mai mult decat atat, datorita sistemului de amortizare, aceasta poate fi folosita inclusiv de catre cei cu probleme articulare sau care se confrunta cu kilogramele in plus.

Home Track HT1000F este echipata cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica distanta, viteza, timpul, caloriile arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nnivelul manerelor. In plus, puteti regla si nivelul de inclinare manual in functie de cele trei trepte disponibile pana la 6%. Cu cat unghiul de inclinare este mai mare, cu atat gradul de dificultate al antrenamentului creste.

Verifica oferta de azi!

De asemenea, banda dispune si de sistemul de siguranta sub forma unei chei magnetice care are rolul de a opri covorul rulant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. Este prevazuta cu o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce impiedica deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Aceasta masoara 150 cm lungime, 64 cm latime si 126 cm inaltime, avand o greutate de 46 de kg.

Concluzii si Pareri

Home Track HT1000F este o banda de alergare ce poate fi folosita cu incredere in confortul propriei locuinte, fiind sigura, stabila si usor de reglat. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile lor este ceea ce trebuie, banda fiind foarte practica si usor de folosit. Intr-adevar, nu ocupa nici mult spatiu de depozitare in locuinta, iar in ansamblu, sunt multumiti. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Home Track HT1000F

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

9.0/10

Design

8.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de reglat
  • Sistem de pliere
  • Sistem de siguranta si sistem de amortizare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *