Banda Alergare Recuperare TOORX TRX Walker – Review complet

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

TOORX TRX Walker este o banda de alergare eficienta, potrivita pentru uz casnic ce ofera siguranta si echilibru, indiferent de categoria de utilizatori din care faci parte. In general, alergatul imbunatateste sanatatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, reduce gradul de vascozitate al sangelui si tensiunea arteriala, creste debitul sangelui si numarul de celule rosii. Poate fi folosita fie de catre cei care doresc sa faca putina msicare in confortul propriei locuinte, fie pentru recuperari medicale, desigur, la recomandarea medicului.

Banda de alergare TOORX TRX Walker prezinta sistem de pliere, ocupand foarte putin spatiu de depozitare. Covorul rulant masoara 45 cm latime si 125 cm lungime, putand sustine o greutate de pana la 120 de kg. Se recomanda alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, datorita rotilor de transport din dotare, aceasta poate fi mutata foarte usor dintr-un loc in altul.

Covorul ruleaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric cu o putere nominala de 2 CP si o putere maxima de 3 CP. Viteza pe care o poti obtine este cuprinsa intre 0.4 km/h si 8 km/h. Aceasta poate fi reglata cu ajutorul variatorului manual in trepte de cate 0.1 km/h, cat si cu ajutorul butoanelor rapide de 3, 5 sau 8 km/h.

Pentru ca aparatul dispune de sistem de amortizare in 8 puncte care au rolul de a absorbi socurile, banda poate fi folosita fara probleme si de catre persoanele care se confrunta cu afectiuni la nivelul articulatiilor sau cu kilograme in plus.

Banda TOORX TRX Walker este dotata cu un computer cu display ce masoara 42 x 125 cm permitand monitorizarea vitezei, nivelul pulsului, distantei, timpului, numarului de calorii arse, body fat, dar si alegerea programului de antrenament dorit. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati la nivelul manerelor. Banda dispune de 9 programe de antrenament presetate si unul manual, optimizand intreg antrenamentul. In plus, detine si doua suporturi unde poti depozita sticla de apa si alte obiecte utile.
TOORX TRX Walker computer

Sistemul de siguranta din dotare permite oprirea instanta a benzii in cazul in care te dezechilibrezi. De asemenea, aparatul detine o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, ce nu permit deplasarea sa pe parcursul antrenamentului. Dimensiunile modelului analizat sunt de 156.5 cm lungime, 71.5 cm latime si 131.5 cm inaltime, avand o greutate de 59 de kg.

Concluzii si Pareri

TOORX TRX Walker este o banda de alergare simpla, potrivita pentru persoanele care vor sa faca putina miscare in confortul propriei locuinte, pentru cei ce necesita recuperari medicale, fie ca discutam si despre persoane mai in varsta. Cumparatorii actuali sunt multumiti de ea sustinand ca se descurca eficient pentru scopul pentru care au achizitionat-o. Este usor de folosit si de setat, nu ocupa mult spatiu si este destul de stabila. Cei mai mult au cumparat-o pentru recuperari medicale si face fata cu succes. In opinia lor, raportul calitate/pret este rezonabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TOORX TRX Walker

9

Pret

8.7/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

9.0/10

Design

8.9/10

PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Sistem de amortizare si sistem de siguranta
  • 9 programe de antrenament
  • Roti de transport
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *