Banda de alergare TECHFIT SLIM Review si Pareri obiective

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

TECHFIT SLIM este o banda de alergat electrica special proiectata pentru cei ce doresc sa se antreze acasa. Poate fi folosita de catre orice utilizator indiferent de varsta sau gen. Este o solutie mai sigura si mai flexibila decat alergatul in aer liber datorita lipsei suprafetelor denivelate si a posibilitatii de a va antrena oricand. Alergatul ofera beneficii multiple precum imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, reducerea tensiunii arteriale si a gradului de vascozitate al sangelui si cresterea numarului de celule rosii si a debitului de sange. In plus, o puteti folosi atat pentru a va mentine in forma, cat si pentru a atinge conditia fizica dorita.

Banda de alergare TECHFIT SLIM este un model pliabil ce ocupa putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 42 cm latime si 120 cm lungime, avand capacitatea de a sustine o greutate de maxim 110 kg. Se recomanda alergarea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare. In plus, gratie rolelor de transport din dotare este usor de mutat dintr-un loc in altul.

TECHFIT SLIM reviewCovorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric avand o putere de 3 CP. Puteti obtine o viteza cuprinsa intre 1-12 km/h. Poate fi reglata cu ajutorul variatorului manual sau a tastelor rapide. Atat motorul, cat si computerul din dotare sunt alimentate electric cu energie provenita de la reteaua de 220 V. Montata in pozitia de lucru, prezinta un cadru tubular vopsit rabatabil pe verticala si manere de sprijin din neopren.

TECHFIT SLIM beneficiaza si de un computer cu display ce permite afisarea distantei, vitezei, duratei, numarului de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor din manere. Ofera 12 programe presetate ce optimizeaza antrenamentul. De asemenea, este compatibila cu aplicatii precum Zwift, FitShow sau KINOMAP care fac ca antrenamentul sa devina mai interactiv. Nu lipseste nici suportul pentru tableta sau telefon.

Sistmeul de siguranta sub forma unei chei magnetice opreste imediat covorul rulant daca utilizatorul se dezechilibreaza. Sistemul de amortizare are capacitatea de a absorbi socurile.

Centrl de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului. Este o banda ideala pentru spatii mici, putand fi depozitata chiar si sub pat sau canapea.

Dimensiunile acesteia sunt de 145 cm lungime, 74 cm latime si 107 cm inaltime, avand o greutate de 34 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

TECHFIT SLIM este o banda electrica excelenta pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa, iar spatiul ii limiteaza destul de mult. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si sustin ca functioneaza in parametri optimi. Este foarte stabila si silentioasa, suprafata de alergare este destul de mare. De asemenea, este usor de folosit si foarte accesibila ca pret. Dupa prerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TECHFIT SLIM

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 12 programe de antrenament
  • Compatibila cu aplicatii fitness
  • Sistem de siguranta si sistem de amortizare
  • Suport tableta/telefon

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *