Banda de mers / alergare TECHFIT WALKING PAD WP-500 Review si Pareri pertinente

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

TECHFIT WALKING PAD WP-500 este o banda de alergare electrica potrivita pentru persoanele care doresc sa se antreneze in confortul propriului camin. Alergatul ofera beneficii multiple precum imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, reducerea tensiunii arteriale si a gradului de vascozitate a sangelui, dar si cresterea numaului de celule rosii si a debitului de sange.

Banda TECHFIT WALKING PAD WP-500 este un model foarte compact, ce ocupa extrem de putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 42 cm latime si 110 cm lungime, avand capacitatea de a sutine o greutate de pana la 100 de kg. Se recomanda alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare.

Covorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric avan o putere continua de 500 W. Viteza pe care o puteti obtine esste de 1-7 km/h. Prezinta suprafata anti-derapanta, este ultra-compacta si poate fi controlata folosind telecomanda din dotare.

Computerul afiseaza informatii referitoare la distanta, durata si viteza. Pune la dispozitie 6 programe de antrenament, dintre care unul manual si 5 programe cu viteza presetata.

TECHFIT WALKING PAD WP-500 pareri

Sistemul de amortizare din dotare are capacitatea de a absorbi socurile, ceea ce face ca banda sa fie o solutie sigura si pentru cei care se confrunta cu probleme articulare sau kilograme in plus. Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului.

Dimensiunile produsului in discutie sunt de 138 cm lungime, 70 cm latime si 12 cm inaltime, avand o greutate de 25 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

TECHFIT WALKING PAD WP-500 este o alternativa eficienta de banda de alergat pentru cei care doresc sa se antreneze acasa fiind foarte echilibrata. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata. Este stabila, silentioasa, se antreneaza eficient pe ea si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TECHFIT WALKING PAD WP-500

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.3/10

Design

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Siguranta in utilizare
  • 6 programe de antrenament
  • Sistem de amortizare
  • Compacta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *