Banda de alergare HomCom, Pliabila, Ecran LCD, 500 W, 10 km/h, Alb/Negru | Review si Pareri utile

Oferte si promotii actuale la benzi de alergat:

Verifica ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Banda de alergare HomCom este o varianta potrivita pentru incepatori si utilizatori de toate varstele, pe care o puteti folosi atat pentru a va imbunatati conditia fizica, dar si pentru recuperari medicale, desigur la indrumarea medicului specialist. Alergatul ofera multiple beneficii printre care imbunatatira sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, reducerea tensiunii arteriale si a gradului de vascozitate al sangelui, precum si cresterea numarului de celule rosii si a debitului de sange.

Banda HomCom este un model pliabil ce ocupa putin spatiu de depozitare in locuinta. Suprafata de alergare masoara 125 cm lungime si 36 cm latime, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg. In principiu, este recomandat sa optam pentru un model care poate sustine o greutate cu 10-15% decat propria greutate.

Covorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorul electric putand obtine o viteza cuprinsa intre 1-10 km/h. Atat covorul rulant, cat si computerul din dotare sunt alimentate cu energie electrica provenita de la reteaua de 200 V. Totodata, sistemul de amortizare permite utilizarea benzii si de catre persoanele care se confrunta cu kilograme in plus sau probleme articulare.

HomCom este prevazuta cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza durata, viteza, distanta numarul de calorii arse. Interfata este una simpla si foarte usor de citit. In plus, sistemul de siguranta sub forma unui buton de urgenta permite oprirea imediata a covorului rulant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza.

Banda de alergare HomCom review

Verifica oferta de azi!

In acelasi timp, banda prezinta un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, ce impiedica deplasa aparatului in timpul exercitiului. Dimensiunile acesteia sunt de 125 cm lungime, 61 cm latime si 118 cm inaltime, avand o greutate de 28 de kg.

Concluzii si Pareri

Banda de alergare HomCom este o varianta ieftina potrivita pentru persoane care vor sa faca putina miscare in confortul propriului camin. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale a fost alegerea potrivita pentru nevoile sale, fiind stabila, silentioasa si usor de reglat. O considera o alegere potrivita pentru incepatori si o recomanda mai departe apreciind raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Banda de alergare HomCom

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.0/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de siguranta
  • Suprafata antiderapanta
  • Stabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *